אפטוט וחום אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

11/07/2017 | 16:50 | מאת: שחר

שלום רב, לפני שישה ימים עשיתי עקירת שן בינה.. לא היה פשוט בכלל אני אציין.. היו לי סיבוכים למינהן לילה ראשון התחלתי לדמם מהמקום אבל זה הפסיק אחרי שעה ששמתי פדה.. חשוב לציין שהייתה לי דלקת לפני זה והייתי על אוגמנטין ממרשם רופא.. כך שאני כבר שבועיים עם אוגמנטין.. משלשום יצאו לי אפטוט בהתחלה קטנות ואז זה נהיה ענקי.. והיה לי קושי בבליעה ובדיבור.. היום הייתי אצל רופא .. הוא עשה שטיפה וזה עזר ממש ממש, ונתן לי מוקסיפן לעוד שבעה ימים שלושה כדורים ביום.. והיום בבוקר התחיל החום.. חשוב לציין ששתיתי את האוגמנטין בבוקר ועברתי ומוקסיפן.. ומי פה.. אשמח לדעת האם זה מדאיג או תופעה רגילה.. תודה מראש, שחר

עקירת שן בינה (בעיקר שן כלואה) היא טיפול מורכב שכרוך במקרים רבים בריפוי ארוך וכואב. רצוי להימנע מעישון, להשתמש בשטיפות חיטוי ובאנטיביוטיקה לזרוז הריפוי ולהפחתת הזיהום והתהליך הדלקתי. כמובן שיש חשיבות רבה גם למקצועיות הרופא העוקר. שתהיה רפואה קלה ומהירה

13/07/2017 | 18:52 | מאת: שחר

תודה רבה על התשובות. רציתי לשאול עוד משהו קטן,עברתי ניתוח ארטרוסקופי לפני שלוש שנים..ועכשיו יש לי קושי בפתיחת לסת.. האם זה מדאיג?הרופא אמר לי לעשות תרגילים אבל זה ממש ממש כואב.. הוא אמר שזה יעבור אבל אני לא מרגיש שיפור בפתיחת לסת.. וזה מבאס קצת.. מה עליי לעשות? תודה רבה על התשובות זה ממש ממש מחזק!!

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה