סרטן כליה גרורתי מוח

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

08/10/2017 | 18:00 | מאת: סרטן כליה גרורתי

שלום רב דר אבי עבר לפני שנתיים כריתת כליה לאחר אבחנה של סרטן כליה RCC. לפני כחודש הוא לא חש בטוב ולאחר בדיקות גילינו לצערנו הרב שיש גוש בריאה עם מספר גרורות שמפוזרות חלקן בכליה,אחת בעמוד שידרה.ומספר רב של גרורות הגיעו למוח. לאחר בדיקות חוזרות שעשו לביופסיות גם מהריאה וגם האבחנה של הכליה הבינו שמדובר בסרטן כליה RCC. מיום האבחנה ועד היום הוא מטופל בסטרואידים להפחתת הגרורות במוח ועבר 5 הקרנות הקפיות למוח. כעת להבנתנו מבית החולים רוצים שנתחיל טיפול ביולוגי. האם זה הטיפול שמתאים לו? מאוד חשוב לנו לשמוע חוות דעת נוספת כדי לדעת שהוא מקבל את הטיפול הטוב ביותר מודה לך מאוד חג שמח!!!

שלום רב, לפי תאורך, בהחלט יש מקום לטיפול ביולוגי. נכון להיום נותנים במצבים אלו טיפול בווטריאנט או סוטנט. כדאי לדעת שישנם עוד מספר טיפולים ביולוגים או אימונותרפים שיכולים להתאים בברכה

09/11/2017 | 20:46 | מאת: סיפור דומה

היי, בעלי עובר בדיוק אותו הדבר כפי שתואר. אשמח מאוד אם תצרו איתי קשר ונשוחח אולי נעזור אחד לשניה.

10/11/2017 | 08:08 | מאת: בבקשה

מנהל פורום סרטן כליה