הארכת כותרת בשן טוחנת תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

05/09/2017 | 19:31 | מאת: ליאת

שלום אמרו לי שהניתוח מסובך יותר בשן טוחנת תחתונה במיוחד כמו אצלי האחרונה כלומר טוחנת שניה , כי אין לי בינה כבר והאם זה שיש לידה כתר אמרו לי אולי כדאי להוציא את הכתר ולעשות חדש כדי שיוכל לעשות לי את הניתוח בלי בעיה האטם הדבר נכון רוב הסיכויים שתהיה פגיעה וגם כדאי למנוע את זה ועוד שאלה אולי אצטרך גם הכי למעלה טוחנת שניה וגם שם יש כתר למעלה גם שם יהיה כדאי להוריד או הבעיה בדרך כלל מורגשת יותר באיזור למטה למעלה פחות בעיה ודבר שני אם באמת אצטרך את 2 המקומות לעשות ניתוחים האם אפשר את שתיהם ביחד או שזה לא כדאי וקצת מסוכן כי צריך ב-2 המקומות לשים חומר הרדמה ועושה את זה מסובך במיוחד ש-2 השיניים טוחנות , תודה.

הארכת כותרת היא ניתוח שגרתי שמבוצע כשהוא נחוץ, בדרך כלל לפני ביצוע הכתר ולא לאחריו. אבל במקרה והוא מבוצע כשהכתר קיים כבראין בעייה של איטום או דיוק, רק סיכוי לקבל חשיפה של שולי הכתר מבחינה אסתטית

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים