נשירת שיער חזקה מעל חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/11/2019 | 10:20 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני יודעת שאני סובלת מחוסר ברזל פשוט מרדגישים רע מאוד חיוורון חולשה עייפות חוסר ריכוז.. נשירה.. גם קיבלתי בעבר עירוי. היה פריטין אפס. ההמוגלובין דווקא לא יורד יותר מידיי אבל תחושת עילפון. הבעיה כעת שיש לי נשירה אחרת ממש חזקה חצי שנה וכבר אני רואה קרחות ושבילים. יש לי שיער ארוך אז קשה להבין יותר מידי אבל כשאני עושה קוקו. תמיד היה לי שיער מאוד מלא וזה מתרוקן.. האם זה ברזל? אין לי בעיה בקרקפת.. אני בת 43 יכול להיות שזה קשור לגיל? ואם כן אילו בדיקות לעשות? אסטרוגן? איך אפשר למנוע את הנשירה?

02/11/2019 | 07:30 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות לרופא עור להשלמת פרופיל מלא לנשירה שיער כולל ברזל, ספירת דם, אבץ, חלבון ועוד. נשירת שיער מושפעת ממצב הורמונלי, תרופות, דיאטה חריפה, מצב דחק ועוד. חשוב להשלים ברור ותבחין תחושה. ניתן לפנות למרפאת שיער באיכילוב. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה