כדור vesicare

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/08/2011 | 22:17 | מאת: אורית

שלום פרופ' פומרנץ, רופא אורולוג המליץ לאימי בת ה-80 כדור vesicare לאחר שהיא נטלה מינירין שגרם לה לעצירת שתן. מהם תופעות הלוואי של vesicare? קראתי בעלון שזה גורם לעצירות, ליובש בפה, לבצקת ולנימנום.האם ישנן תרופות אחרות שאין להן תופעות לוואי כאלו? יש לציין שלאימי יש תכיפות במתן שתן במשך הלילה.היא ניסתה גם ספזמקס שגרם לה לעצירות. בתודה מראש, המודאגת, אורית

לכל משפחת התרופות האלה יש תופעות לואי הכוללות תופעות רבות . Dry mouth. יובש בפה Constipation. עצירות Nausea. בחילות Indigestion. קשיי עיכול Abdominal pain. כאב בטן Blurred vision. הפרעות ראיה Sleepiness. הפרעות שינה Gastro-oesophageal reflux. צרבות בחילות Taste disturbance. פגיעה בטעם Urinary tract infection. זיהום בשתן Dry eyes. יובש בפה ועיניים Fatigue. עיפות Ankle swelling due to fluid retention. נפיחות ברגליים Dry nose or throat. יובש בפה Dry skin. עור יבש Difficulty passing urine. הפרעות במתן שתן ממליץ לברר אפשריות טיפוליות נוספות. פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה