חוסר שינה כרוני שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/05/2020 | 14:32 | מאת: אבי

אני בן 82, לוקח בקביעות חוסם בטא עקב MI לפני 25 שנה. אני סובל מחוסר שינה כרוני כבר שנים, אך התרופות שרושמים לי תמיד תרופות לזמן קצר (מספר שבועות בלבד),כגון: אמביאן, נוקטורנו. בונדורמין לשימוש ממושך שהשפעתו הפכה אפסית. האם תוסף תזונה מלטונין אמור לעזור? האם יש כדורי שינה שניתן לקחת בקביעות ושהשפעתם לא תפוג עם הזמן ? תודה

שלום לך , מטבען של תרופות שינה , שעם הזמן הן עלולות להשפיע פחות ופחות. מלטונין בשחרור אטי (צירקאדין) יכול לעזור לחלק מהאנשים. הוא דורש מרשם רופא. התייעץ עם רופא המשפחה שלך. לגבי תרופות אחרות שיכולות לעזור לשינה, איני יכולה להמליץ ו"לזרוק" שמות בפורום מבלי להכיר אותך או כל אחד אחר. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות