שלשולים אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/06/2018 | 02:46 | מאת: נהפכו לי החיים

מה קורה . עברתי לפני חודשיים מיני מעקף ..הולך לפי הספר באכילה ובויטמינים .. ירדתי 17 קילו .. אבל נהפכו לי החיים .. ישלי יציאות בין 10-12 פעמים ביום .. מתעורר בלילה רץ לשחרותים .. כבר חודשיים אני חושש ללכת לעבודה בגלל השלשולים .. התיעצתי עם דייטנית ונתנה לי תוכנית חדשה ולא עזר .. התיעצתי עם מומחה דר חרבגי .. נתן לי crion וגם זה לא עזר .. אני מתחנן שתמצאו לי פיתרון .. אני לקראת נישואים ועצרתי את בניית הבית בגלל שאני לא עובד ואין לי הכנסה וחושב לדחות את החתונה גם .. זה הגזמה שאחרי שתית מים אני רץ לשירותים .. אני בן 29 ומרגיש שאני בן 80 .. אין לי כוח לכלום .. לא יושן בלילה .. לא עובד .. רק רץ לשיכותים .. ולאחרון התגלה אצלי טחורים שהקשו יותר עלי .. כאב כאב כאב שלשולים נמאס ליי .. אני הולך ובטוח מזה שאני הולך לפספס את החיים שלי .. מה אפשר לעזור .. כבר התיעצתי עם כולם ונתנו לי פתרון ולא עזר .. שמעתי שיש אפשרות לניתוח חוזר .. אני מתחנן ומוכן לשלם על זה .. צריך לעבוד ולהתחתן

שלום רב, סבלנות הכל עובר עם הזמן. Creon 10000 יחידות שלוש פעמים ביום. אפשר לקחת חד פעמי כדור stop it.

שלשולים מרובים לאחר ניתוח מעקף קיבה הם אחת מתופעות הלוואי הקשורות לתת הספיגה של המזון. במידה ואנזימי העיכול (קריאון) לא עזרו, כדאי לעשות בדיקה לגדילת יתר של חיידקי מעי הנקראת SIBO. ניתן לפנות לרופא המשפחה להפניה. הבדיקה נעשית בתבחין נשיפה והטיפול הוא אנטיביוטי, ויכול לסייע בהקלת הסימפטומים. לאור היציאות המרובות חשוב גם לוודא שאתה לוקח את הויטמינים לפי ההנחיות וצורך מספיק חלבון. בהצלחה.

27/06/2018 | 09:33 | מאת: נהפכו לי החיים

וזה לא עזר

27/06/2018 | 09:35 | מאת: נהפכו לי החיים

עשיתי את הבדיקה הזאת ועשיתי צילול למעי הדק ולוקח ויטמינים לפי הספר ולפי הנחיות דיטנית . נשבע לך מהזמן שכתבתי את השאלה 6 פעמים תוך 6 שעית נכנסתי לשיריתים

אפשר כמו שכתב ד"ר סקרן להיעזר בכדורי סטופ איט. אם קיבלת טיפול אנטיביוטי ל SIBO וזה עדיין לא השתפר אז כדאי לקבוע פגישה נוספת עם המנתח ועם רופא גסטרו. חשוב גם לעקוב שלא תתייבש, במידת הצורך ללכת לקבל עירוי נוזלים. בשלב זה להימנע ממוצרי חלב ניגר (חלב לשתיה, גבינה לבנה) וממזון שומני שיכולים להחמיר את השלשולים.

28/06/2018 | 18:01 | מאת: יאסר

ישלי רמת הימולגלובין נמוכה כבר וישלי דיהיטרציה אני מאוד סובל אני מושבת מהעבודה מאז הניתוח וזה לא הסבירו לי לפני הניתוח . אני רוצה פיתרון . לקחתי סטופ איט זה עוזר לשנתיים רק .. זה לא פתרון בשבילי

אם שום דבר מהפתרונות התרופתיים וההתנהגותיים לא עוזר ואתה סובל מפגיעה משמעותית באיכות החיים ואפילו מסיכונים בריאותיים, יש מקום לשקול ניתוח נוסף להקטנת תת הספיגה. אני מציעה לך לקבוע התייעצות עם הכירורג. בהצלחה.

05/07/2018 | 16:46 | מאת: דר סקרן ויפית

אחרי 70 ימים של ניתוח מיני מעקף שעברתי אצל דר סקרן .. ירדתי 20 ק"ק .. דיברתי על השינויים שחלו בחיים שלי .. בין 10-12 יציאות ביום וכולם שלשולים חריפים .. .. חולשה .. ירידת ההימוגלובין בגוף .. טחורים במשך 40 יום .. הומלץ לי על ידי דר חרבגי creon 10000 .. כבר חודש אני לוקח ולא עוזר בכלל .. רציתי לבשר לכם שנפרדתי מארוסתי בגלל הניתוח הזה .. הפסקתי את תהליך הבניין .. כי אני מושבת בבית וכל היום רץ לשירותים ולא עובד כלום .. והיום התחלתי להיכנס לחובות .. חמישי אחרון הייתי בביקור אצל דר חרבגי. . ביקור שלישי תוך חודש .. אמר לי 3 ימים אני מתיעץ עם דר סקרן ונחזור אליך .. והמליץ לי לקחת סטופ אית שני כדורים ביחד .. סה פתרון רק לשתי שעות ולא מחזיק מעמד .. כאילו לא לקחתי. אני רוצה פתרון מהר .. אני מתחיל להסתבך בבנק ובכל החיים שלי .. זה הנייד שלי .. מקווה דתיצרו איתי קשר 0502779949 . בבקשה לא להמליץ לי לא קריון ולא סטופ איט זה לאאאאאא עוזר

שלום רב, צריך סבלנות הכל יסתדר. בבקשה לקחת creon שתי כפסולות של 25 אלף יחידות בסכום 50 אלף יחידות עם הארוחה העיקרית. בנוסף לקפסולה של 25 אלף עם כל ארוחה.

05/07/2018 | 19:13 | מאת: איזה סבלנות ?

אני אנסה את זה . מחר אני אביא את זה מהרופא שלי. . סבלתי הרבה ואני עוד סובל .. כל הציקים שלי התחילו לחזור 70 יום בלי הכנסה בלי עבודה בלי כלום .. נהרסו לי החיים .. לא רואה אנשים וחברים . . רק רואה אסלה ושירותים כל הזמן .. כל שבוע תרופה אחרת .. סטופ איט .. קריון .. נקסין .. עד מתי אפשר להיות מטרה לניסויים ? עד מתי אני אסבול? למה את כל זה לא הוסבר לי לפני הניתוח ? למה אמרו לי שיהיה לך בין 2-3 יציאות ביום ולא מעל 10? 3 פעמים ניסיתי תרופות .. 3 פעמים שינו לי תוכנית אוכל אצל דייטנית ולא עזר ? תאמין לי דר נמאס לי מהכל בגלל הניתוח הזה .. לא רואה כלום מהחיים .. כולם יוצאים . מטיילים .. עובדים .. ואני לא .. ישלי כל המסמכים שביטלתי חתונה ונפרדתי מארוסתי בגלל זה .. לעולם לא הבתבכתי בבנקים .. אחרי הניתוח והשיבה בבית אני מתחיל להסתבך .. תמצאו לי פתרון אני מתחנן .. מתחנן . לעולם לא התחננתי לבן אדם כמו עכשיו

06/07/2018 | 13:55 | מאת: אין מענה ?

?

08/07/2018 | 12:58 | מאת: לקחתי קריון 25.000

שלשולים באותה תדירות והתחלתי גם להוציא דם עם היציאות

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה