מלנומה גרורתית

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

26/01/2014 | 01:06 | מאת: shushon

שלום, לאח שלי בן 41 איבחנו מלנומה עם גרורות בכבד, בכליות, ביד, בגרון ובבלוטות הלימפה. אין גרורות במוח או בריאות. הוא מקבל טיפול ביולוגי בכדורים פעמיים ביום. נאמר לו שהטיפול נועד לעצור את התקדמות המחלה ולצמצם את הגידול, אבל הוא לא יוביל להחלמה. יש לי שאלה קשה ומפחידה: מה תוחלת החיים במצב זה? האם אפשר לדבר על שנים? תודה

שלום וסליחה על האיחור בתגובה מלנומה היא מחלה לא צפויה, ולא נכון יהיה לקבוע כמה זמן נותר לאדם. אני חושב שיש לדבר על הנושא עם האונקולוגים המטפלים בו אני מקווה שהטיפול הביולוגי יעזור רק בריאות

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)