כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

26/11/2013 | 18:48 | מאת: nicola

נהיסטוריה של pvd משנת 2001 , cabg משנת 2006 .היפרליפדמיה,טרשת עורקים,סכרת. תרופות:קרדילוק1.25 ,קרסטור 20 , קרטיה , לוסק 20 , מטפורמין,טריטייס 1.25 . מאוזןldl 72 . HBA1C 7.3. בימים האחרונים מרגיש לחץ בחזה ובראש ועיניים שורפות שאינו מרפה. עם כל תופעות הלוואי של התרופות וגם מחלת בכטרב (בינונית) שאני סובל , אני רגיל לכל סוגי הכאבים כבר שנים(שרירים,כאבי גב/חזה,דקירות באיזור החזה והגב,בעיקר בעונות מעבר. פיזית אני יכול לעמוד על הרגליים בלי בעייה של יציבות, אני לא מזיע ,אין לי חום ,אני מאוד עייף (אני לא יושן יותר מ-5 ,5.5 שעות בלילה) עשיתי לפני שלוש שבועות בדיקת אקו לב במאמץ שיצא תקין. נאמר לי פעם אחרי ניתוח המעקפים ע"י כירורג שהכאבים בעצם החזה מאוד אינדיבידואלייים . יש כאלה שהכאבים יעברו אחרי מספר חודשים, כאלה שאחרי שנה/שנתיים ויש כאלה שיסבלו כל החיים . יכול להיות שאני שייך לקטגוריה הזו ? אני ממש סובל מהכאבים , לא יודע מה לעשות . יש תרופות לזה או בדיקות לכאבים הללו ?

שלום רב, תשובה רצינית למצב כמו שלך, דורש לעבור על הבדיקות שלך, בדיקה גופנית ולשוחח איתך. לצערי, זה מעבר ליכולות שלנו בפורום זה . מציע שתיפגש עם קרדיולוג בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)