מעי רגיז ועליה במשקל ואי הצלחה בירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

23/10/2018 | 19:09 | מאת: לורן

בעיות בבטן כל דבר כמעט שאוכלת ישר נכנסת לשירותים ועליה במשקל . לא מצליחה לרדת במשקל לא משנה מה אני עושה מה הפיתרון? מה הסיבה לעליה במשקל?

לורן שלום, חסרים בשאלתך פרטי מידע רבים. לדוגמה האם ההליכה לשירותים לאחר כל אכילה היא לצורך יציאה רכה/ שלשול? האם מדובר בתופעה חדשה או קבועה? האם יש קשר לסיטואציות שונות בחייך כמו תקופות של לחץ? ועוד... בכל מקרה אני ממליצה לפנות לרופא לבירור רפואי. יחד עם זאת קיימים משקאות ומאכלים שמגבירים את תנועתיות מערכת העיכול כמו משקאות המכילים קפאין, פירות, ירקות ודגנים מלאים. באשר לעניין העלייה במשקל, גם כאן יכולים להיות לכך הסברים רבים החל מאכילה מרובה, מאכלים עתירי שומן וקלוריות, שתייה מתוקה וכלה בהעדר פעילות גופנית, פערים בין ארוחות, שתייה מעטה של מים ועוד. בכל מקרה שתי שאלותייך מצריכות התייחסות אישית. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו להתאמת תפריט אישי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

30/01/2020 | 01:09 | מאת: פני

בעיות רציניות בבטן .גזים .גרפסים .הפרשות מכול מיני מקומות בגוף ..השמנה מוגזמת .עברתי מיליון בדיקות ושום דבר לא עוזר חייבת דחוף עזרה סובלת מאוד

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי