מרוניל בתוספת לפבוקסיל ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/01/2019 | 06:07 | מאת: י'

אני לוקח בקביעות פבוקסיל 300 מ"ג, לאחרונה הוספנו לזה חצי כדור מרוניל0.75, מאז אני מרגיש לפעמים תחושות מוזרות של טשטוש בראיה יחד עם כאב ראש חזק למשך כחצי דקה בלבד ותיכף זה חולף [אך פעם אחת זה לקח יותר מ2 דקות והייתי צריך לשבת ולנשום]. הרופא אומר שכנראה זה אכן בעקבות המרוניל, אך לא יודע להסביר מדוע [כי עבר כבר חודש ראשון, וגם מתחילה לא היו תופעות אלו, וגם לא בעבר דהיינו לפני שנים כשלקחתי מרוניל]. אשמח לקבל חוו"ד לאיזשהו הסבר [כרגע הפסקתי עם המרוניל]. אולי זה נקרא תסמונת סרוטונין? שאלה נוספת, הרופא המליץ לי לקחת מידי פעם במקום קלונקס חצי כדור זיפרקסה דהיינו 2.5 מ"ג, מה דעתך על שימוש כזה בזיפרקסה? תודה רבה!

28/01/2019 | 16:18 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אוגמנטציה אפשר לעשות עם 25 מג מרוניל. זיפרקסה עדיף על קלונקס במקרה שלך ועדיף יותר אריפליי. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה