מהו הטיפול לשחפת רדומה שאינו ריפאמפין?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/02/2020 | 13:05 | מאת: זוהר

שלום, אני חולת דלקת מפרקים שגרונית, אם 3 תרופות כימיות שלא הועילו. לקראת טיפול ביולוגי, לאחר מנטו חיובי וצילום חזה תקין, ניתן לריפאמפין. אחרי שלושה שבועות, התפתחה צהבת טוקסית והטיפול הופסק. רופאת מלחש שלחה אותי לבדיקת קוונטיפרון, ואמרה שבהתאם לתוצאה ותפקודי הכבד, אפשר יהיה לנסות תרופה נוספת. מהי התרופה הנוספת שיכולה לטפל בשחפת סמויה? תודה רבה.

שלום, התרופה השניה המקובלת היא איזוניאזיד.

28/02/2020 | 07:28 | מאת: זוהר

תודה רבה מאד!

28/04/2022 | 18:34 | מאת: אנונימית

היי האם הטיפול עזר?האם התחלת ביולוגי בסוף?אני פשוט באותו מצב

מנהל פורום מחלות ריאה