הרגשת קושי בנשימה מלאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/05/2019 | 15:52 | מאת: ר

לאחרונה אני חשה מידי פעם קושי בנשימה שמתבטא בתחושה של מחסור באוויר, ניסיון לקחת נשימה עמוקה - וכישלון, אני לא מצליחה לנשום עד הסוף ומרגישה כאילו משהו תוקע את הנשימה באמצע. זה הופיע מידי פעם ולא הפריע לי מידי. עכשיו זה החמיר וכל מעט זמן אני מרגישה צורך מוגבר באוויר וחוסר הצלחה לנשום עמוק. בת 25, בריאה בד"כ, משקל תקין, פעילה גופנית - אימוני כח (משקולות) קבועים ולאחרונה גם הליכות של שעה, התחושה קיימת גם בזמן פעילות גופנית אבל לא מפריעה לי לביצוע האימון. נוטלת נוגדי דיכאון על בסיס יומי סרטרלין (100 מ"ג) ואדרונקס (2 מ"ג) תודה רבה ושבת שלום.

שלום, לרוב התלונה שלך לא מעידה על מחלה בריאות. אפשר לבצע בדיקת תפקודי ריאות וצילום חזה, תרגילי נשימה ופעילות גופנית. אני מניח שזה יחלוף בהדרגה.

מנהל פורום מחלות ריאה