כתרים לאחר השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

21/05/2020 | 07:29 | מאת: אישל

ביצעתי השתלת עצם עבור השתלת שיניים (14 ו-15).הרופא טוען שהכתרים שיולבשו לאחר ההשתלה הם מצוינים, אבל לכתרי זרקוניה יש להוסיף עוד כמה אלפים. האם ההוצאה מוצדקת? האם שווה להוציא סכום לא מבוטל עבור כתרי זרקוניה? שהרי השיניים האלו הן לא בחזית הפה (יותר בצד). אשמח לדעתך המקצועית.

לכתרים ללא מתכת ועשויים מזירקוניה יש יתרונות מעבר לאסטטיקה. האם זה שווה ״אלפי שקלים״? זה שיקול שאיני יכול לתת. לא נכנס לעניינים כלכליים.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים