אשמח לעזרתך.......................

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2018 | 12:26 | מאת: מאור

שלום רב. בחור בן 19 ברקע : gout,יל"ד שמסרב לתאזן למרות טיפול מורחב(שני סוגי חוסמי בטא ומשתנים)אטריאל טכיקרדיה-איברדין,נאובלוק,מעומד לאבלציה. בחצי שנה אחרונה שני אירועי מוח חולפים (חולשה בפלג צד אחד בגוף,בלבול ,הליכה לא יציבה,הפרעה בריאה,קושי בדיבור) CT מוח-בגדר הנורמה. CTA עורקי צוואר-ללא ממצא ראוי לציון. ניורולוגית במיון אתמול(12.7) חיכו לי בחדר הלם בעקבות דיווח של מדא אמרה לי שלא ניתן לומר שהפרעת קצב לא נתנה תחלק שלה למרות שלא מדובר בפרפור. המליצה לי על פזיוטרפיה, MRI ראש,ומעקב ניורולוג וקרדיולוג תוך דגש על כך.לציין שהיל"ד מגיל צעיר וללא כל סיבה ברורה במעבדה נרחבת ובהדמיה!! GOUT מגיל 14(לא רק מעבדתי,גם סימני RA)בבית סיפור משפחתי לב,יל"ד,סכרת,גאוט.. והשאלה האם באמת על פי תיאור יתכן שהניורולוגית צודקת? כי על פי הספרות מקצועית מתואר שמצב כזה מבחינה קרדיאלית יכול להיות בגלל פרפור? ומה דעתך על סמך התיאור בלבד? אני מודע לכך שללא בדיקה ועיון בתיק לא תוכל לחוות דעתך בצורה כזאת דרך פורום אשמח לתשובתיך. בתודה מאור

למאור שלום, מה גם שאתה מתאר מצב לא פשוט. הגע לפגישת המעקב עם הקרדיולוג והנוירולוג, ואני מקוה ששם שאלותיך תמצאנה מענה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים