חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/10/2015 | 23:08 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

לדקלה שלום רב, על פניו הוצעה לך תכנית טיפולים שמטרתה להקטין כיסי חניכיים ולסייע לבנית עצם. הסיכויים תלויים בעומק הכיס, נטיה גנטית ומיומנות המבצע. הסיכונים הם לאי הצלחה. לא נוכל לסייע לך בהחלטה. באם אינך בטוחה בתכנית, פני למומחה נוסף למחלות חניכיים לקבלת "דעה שניה". בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים