שתל דנטלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/04/2013 | 17:34 | מאת: נטע גדליה

אני הולכת לעבור עקירה השלמת עצם ושתל לשן 24. הרופא משתמש בשתלים אמפלנט דירקט .האם הם נחשבים טובים?אני יודעת שהם אמריקאים.כמו כן לאחר העקירה בגלל זהום השתלת עצם תעשה אחרי שבועיים. האם זה נכון?כי רופא אחר אמר שהוא עושה עקירה בשילוב השתלת עצם ואחר כך מחכים מספר חודשים לשתל. מה הדרך הנכונה יותר?אשמח לתשובה.

לנטע שלום, השתלים שציינת אכן ממקור אמריקאי ונחשבים שתלים טובים. ההחלטה לגבי עיתוי השתלת עצם/שתל נעשית לפי הממצאים הקליניים והרנטגניים ולאור מצב אתר ההשתלה טרום הביצוע. למשל, זיהום אמור להיות מסולק והרקמה בריאה לפני ביצוע שתל והעיתוי יהיה מושפע מקצב הריפוי הצפוי. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים