בעיית היגיינה אצל שיננית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

19/10/2020 | 12:53 | מאת: דוד

שלום. הייתי בטיפול אצל שיננית, ולקראת החלק האחרון של הטיפול - כלומר, אחרי החלק של הוצאת האבנית המלווה גם בירידת דם מהחניכיים, היא קיבלה טלפון, ענתה, נגעה בטלפון עם הכפפות וחזרה לטפל בי לעוד זמן קצר (נגעה עם היד שהייתה עם הטלפון בשיניים שלי). אני מטומטם שלא הערתי לה, אבל כעת רציתי לשאול אותך ד"ר האם יש איזשהו סיכון להעברת מחלות/זיהום בסיטואציה כזאת? תודה רבה. דוד

לדוד שלום רב, באם הכפפות נוגעות במשטחים מזוהמים ולא מוחלפות או מחוטאות, יש סכנת להעברת הזיהום. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים