הוצאת תפרים רק אחרי שבועיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/09/2020 | 21:49 | מאת: מודאגת

לפני 11 ימים עברתי ניתוח השתלות עצם בלסת העליונה, מצד לצד, לרבות הרמת רצפת האף. במסגרת זאת הוחדרו ללסת העליונה גם 8 שתלים....כששאלתי את הכירורג מתי יש להוציא את התפרים הוא ענה לי אחרי 10 ימים. היום עת ביקשתי להוציא את התפרים, הרופא (לא הכירורג) סירב ואמר שעלי לחכות לכירורג..... וזה אומר שעד להוצאת התפרים יחלפו שבועיים. האם השארת התפרים מעבר למקובל, לא מזיקה?

שלום רב, המתנה נוספת של 4 ימים מהמועד שנקבע להוצאת התפרים אינה מזיקה ואין לךממה לחשוש. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

12/09/2020 | 00:17 | מאת: מודאגת

תודה

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים