עקירות אחרי צינטורי לב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

07/09/2020 | 14:09 | מאת: אלי

בן 65,עברתי 2 צינטורים לפני כמה חודשים ונוטל כרגיל לאי קרישה רליינטה פעמיים ביום, ואספירין 75 פעם אחת. בדך כלל בריא. צריך לעבור 2 עקירות ב 2 שיניים סמוכות למעלה, לצורך שתלים. מה מקובל לגבי הדימום? נראה לי אישית שתחבושת לחיצה אחרי עקירה די מספיקה. מה דעתך ידיעתך ניסיונך: האם חייב עקירה בבית חולים?

07/09/2020 | 16:56 | מאת: אלי

כדור ריליינטה=בריליינטה

לאלי שלום רב, ככלל, טיפול שיניים ובמיוחד כירורגי מחייב שיתוף רופא כללי מטפל ופעולה בהתאם להנחיותיו. לגבי בריליינטה, תרופה הנלקחת יחד עם אספירין, ההמלצה היא להפסיק את התרופה שבוע לפני הפרוצדורה הפלשנית אך שוב, ההחלטה בנושא היא של הקרדיולוג המטפל. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים