שן 15 טיפול שורש מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/07/2020 | 02:37 | מאת: אורלי

שלום רב, כתר התנדנד ונפל אח"כ עברה הארכת כותרת ושוב מבנה וכתר והכתר נפל. מצד שמאל יש לי 2 כתרים מחוברים ומימין כתר אחד. לא נשאר כ"כ חומר שן רק קיר אחד בחזית ושאר השן שקועה בתוך החניכיים. לא מעוניינת בשתל. מה האפשרויות העומדות בפני? צירפתי תמונה תודה רבה

לאורלי שלום רב, איננו מספקים תכניות טיפול בפורום כיוון שמדובר באבחון קליני המחייב בדיקה סדורה. עלייך לפנות לרופא שיניים, רצוי מומחה בשיקום לבדיקה ותכנית טיפול. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים