ניקוי שיניים ונסיגת חנייכים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

05/08/2019 | 08:29 | מאת: איתי

שלום . רציתי לשאול מי שסובל מנסיגת חנייכים האם צריך ללכת בתדירות גבוהה יותר לניקןי אבנית ? ואם כן באיזה תדירות ? ושאלה לגבי מנקה לשון ניקוי במים חמים מתחת לברז מים יספיק ?

לאיתי שלום רב, ההחלטה לגבי תדירות הביקור אצל השיננית לא תלוייה רק במצב החניכיים אלא גם בקצב הצטברות האבנית, שמירה על היגיינת פה וכו׳ את מקה הלשון ניתן לשטוף במים חמים מהברז. ראה את תשובתי לשאלה בנושא שבשרשור. בברכה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים