טעם רע בפה לאחר עקירת שן 16

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/08/2019 | 22:18 | מאת: לירית

שלום ד״ר, עברתי עקירת שן 16 לפני כחודשיים בגלל דלקת שהייתה בשן וכי שורש השן התפצל לשלוש. מאז יש לי טעם נוראי בפה, חמוץ ומר ביחד. חזרתי 3 פעמים למרפאה ולא ראו כלום בשן. הייתי אצל רופא א.א.ג שחשד שאולי זה סינוסיטיס וזה נשלל בצילום. חשדו אולי פיסטולה אבל לא מצאו לזה בסיס. עשיתי מלא בדיקות דם, נשיפה, גסטרו והכל תקין. עשיתי שטיפות עם מיי מלח וליסטרין ואין שיפור. מה יש לי??? ממה הטעם הנוראי בפה? אני לא מסוגלת לסבול את זה. ברקע: סוכר מעט גבוה ומטופלת, בת 40 לאחר כריתת רחם ושחלות כך שאולי זה קשור לטרואמת העקירה בשילוב גיל המעבר?

ללירית שלום רב, על פניו, נשלל מקור דנטלי (הקשור לשיניים או לטיפול שעברת) וכן מקור גסטרו. יש לבדוק את נושא הפרשת הרוק ואיכותו. בכל מקרה, אני מציע כי תפני למומחה ברפואת הפה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים