שאלה על כתרר שעשיתי תודהההה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

04/07/2019 | 18:46 | מאת: עידן

שלום עשיתי כתר לםני חצי שנה בצד ימין זה וסוגר את הפה מרגיש שזה לא באותו גובה כמו בצד שמאול בצד ימין נסגר על השינים עד הסוף.ומשמאול יש רווח ולא נסגר עד הסוף השינים בגלל הכתר מה ניתן לעשות תודה

לעידן שלום רב, לפי תאורך, הכתר שבוצע אינו בגובה הנכון כך שסגר השיניים אינו מתואם. יש לבצע תיקון/החלפת הכתר. פנה בדחיפות לרופא המטפל כדי שלא תהיה החמרה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

08/07/2019 | 20:16 | מאת: עידן

למה בדחיפות האם זה מסוכן ולמה יכול ליגרום !האם בתיקון שעושים זה עם הרדמה ?אשמח לץשובה תודה ומחר ילך.לרופא השינים

לעידן שלום רב, חוסר איזון סגרי יכול לגרום לפגיעה בשיניים הנמצאות בעומס וכן לתופעות רגישות וכאב במפרק הלסת ובשרירים. יש לטפל בכך בהקדם. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים