עקירת שן וספורט - מתי אפשר?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/05/2019 | 09:59 | מאת: אלי

עשיתי אתמול עקירה א-טראומטית של שן טוחנת תחתונה ושמו לי תפרים בגלל דימום. כמה זמן אחרי אפשרות לעשות פעילות מאומצת בחדר כושר בלי חשש שהקריש דם יפתח וכו?

לאלי שלום רב, אין כללי אצבע לשאלתך ורצוי לשאול את הכירורג המבצע, המכיר את היקף הטיפול שבוצע. בד"כ, במקרה של עקירת שן המלווה בתפרים, רצוי להמתין להוצאת התפרים ווידא שמקום העקירה מחלים (או יותר, באם הרופא המטפל ממליץ כך) לפני פעילות גופנית מאומצת. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים