התייעצות בקשרנלכתר זמני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

25/07/2018 | 17:39 | מאת: רעות

שלום רציתי לשאול איך מנקים כתר זמני עם חוט דנטלי. יש לי את החוט המחובר לידית וכם ככה פוחדת שלא מרגיש הכי בסדר קצת לפעמים לחץ וכאילו לועסת את הכתר אבל מצד שני פוחדת שאם לא ידתמש צחצוח ומי פה לא מספיק בשביל שכל השאריות בין הכתר יספיקו מה לעשות?

לרעות שלום רב, כתר זמני וקבוע כמוהם ככותרת טבעית ויש לנקותם כפי שמנקים שיניים טבעיות ובאותם אביזרים אך בזהירות, כיוון שכתר זמני מודבק זמנית, בדבק ״חלש״ ולכן עלול להתנתק ממקומו. בברכה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים