נגישות
נגישות

שתלים וטיפולים קוסמטיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/10/2017 | 14:45 | מאת: דנה

שלום רב, עברתי הרמות סינוס בשני צידי לסת העליונה וכן השתלות עצם רבות בלסת העליונה והתחתונה והושתלו שתלים רבים בכל הפה. אני מעוניינת לבצע מילוי קמטים שנמצאים בשני הצדדים באזור שמתחיל בתחתית האף ועד לשפתיים. האם טיפול כזה יכול לפגוע בשתלים? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

לדנה שלום רב, לא. אין מניעה לטיפול קוסמטי לאחר ביצוע שתלים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים