שינוי הורמונלי כתוצאה ממאורע סטרס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/10/2020 | 16:50 | מאת: אביתר

שלום אני בן 47. בד"כ בן אדם יחסית רגוע. אחד שנמנע מעימותים. היתה לי שנה לא פשוטה. זיהום בבטן. ירדתי חזק במשקל. פציעה בגב ובאגן. אני לא בכושר ובתת משקל. בדיקות דם שגרתיות לפני חצי שנה תקינות. לפני כחודש היה לי עימות עם מישהו אגרסיבי מאוד שצעק עליי במשך חצי שעה ואני ספגתי וספגתי כשכולי מזיע. אחר כך הרגשתי לא טוב. ראיתי בשעון אפל שבזמן הריב איתו הדופק שלי היה כ 110-115 לעומת 60-70 בשגרה אצלי. הסטרס חלף למחרת וזה כבר הסטוריה. אבל מאז עבר חודש ואני סובל מהזעה בכפות הידיים. בחיים לא הזעתי בכפות הידיים. כמו כן כשאני שותה משקה חם אני מרגיש מזיע בכל הגוף ולא טוב לי עם החום. האם זה מתאים לשינוי הורמונלי כלשהוא? צריך לבדוק משהו? משהו קרה בעקבות מאורע הסטרס החריג? תודה רבה

אביתר שלום על פניו לא אמור להיות קשטור לבעיה הורמונלית, בפרט אם ממוקם לידים אבל מציעה לפנות לרופא המשפחה קודם כל לבירור ראשוני

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת