בעיות כלליות שקשורות למספר דברים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/08/2019 | 00:48 | מאת: ברק

שלום אני בן 32 ב10 חודשים האחרונים המון פעמים יש לי דופק מהיר כאב בחזה... לחצים זרמים כאבים נימול בראש זה בא והולך ..אק"ג מעל 100 דופק סינוס טכיקרדיה הרבה פעמים אק"ג קצב סינוס, אקו דופלר במנוחה תקין , אקו מאמץ תקין, ארגומטריה תקינה, טרופונין תקין,צילום חזה תקין ct מוח פעמיים אם חומר ניגוד תקין mri אם חומר ניגוד תקין, eeg תקין בדיקות שתן תקינות נמצא קורטיזול גבוה נשלל קושינג במבחן דקסטמזון, בדיקות דם כלליות כימיה והרגיל תקין ..פרולקטין נמצא גבוה אבל בmri נשלל משהו שקשור לזה בהיפופיזה, הלכתי גם לפסיכאטר בגלל שרוב הדברים הגופנים נשללו ועברתי לרעיון שזה אולי חרדה נטלתי חודשיים סרנדה קלונקס בשורה התחתונה עדיין חש דופק מהיר המון פעמים במנוחה לחצים זרמים בראש מה זה יכול ליהות ? זה מעולם לא היה לי פעם רצתי המון היום בקושי לא רק עכשיו חזרתי לפעילות גופנית בקטנה עדיין חש בסימפטומים לא יודע מה לעשות ... 1.70 שוקל 86 מה דעתך ? מה עושים ? והאם קורטיזול שנשלל קושינג ופרולקטין שנשלל בmri בעיה בהיפופיזה אם הערכים שלהם אצלי עדיין גבוהים מה עושים ומה זה אומר ?

ברק שלום אני לא חושבת שניתן לעזור לך באמצעות הפורום, עלייך להיבדק עי רופא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת