סוכרת לא מאוזנתייייייייייי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/10/2018 | 11:32 | מאת: רוני

שלום רב. אני בת 51 .בגיל 34 היתה לי סוכרת הריונית בגיל 36 סכרת עם גלוקופז. מאז רוב הזמן לא מאוזנת כרגע ac1 8.2. היו פעמים שהיו תשע וגם 11 .אני לוקחת אינסולין בזגלאר בלילה אבל בגלל שבזמן האחרון מכל מיי סיבות רמת הסטרס שלי מאוד גבוהה יש החמרה עם הסכרת רציתי לשאול 2 שאלות. דבר ראשון יש לי כאבי בטן מציקים בבטן עליונה וגם תחתונה במיוחד לאחר אוכל. Gfr 26 . סרקדואידיס כרגע מקבלת טיפול ביולוגי בגלל עודף סידן והסידן כרגע תקין. אבל בזמן האחרון אני מרגישה חולשה והרגשה שאני מותשת. האם יש קשר לזה שאחרי כל כך הרבה שנים של סוכרת ( יש לי נטרופתיה ברגלים) זה מתחיל להתנקם בי . בגלל זה אני מרגישה חולשה ועיפות כל כך גדולים ?

רוני שלום לא הבנתי מה את שואלת. לבירור כאבי הבטן יש לפנות לרופא המטפל. סוכרת לא מאוזנת עלולה לגרום חולשה וחשוב לנסות ולאזן אותה בגילך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת