כאבים בגב התחתון בזמן שינה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

09/12/2019 | 18:32 | מאת: מילנה

שלום, כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון בזמן שינה עד כדי שאני מתעוררת מהשינה עם בכי כי לא יכולה לזוז או לעשות שום תנועה כי הכאבים מאוד חזקים בגב התחתון במיוחד מצד הימין . רוצה לציין שאני בת 33 עם רקע של כמה פריצות דיסק, L5-S1 בלט דיסק קטן מרכזי C5-C6 בקע שמאלי קטן ופורמינלי ימני קטן, C3-C4 בקע דו פורמינלי קטן. עקמת קלה יתכן אנטלגית, D10-L5 קשר שמורל קטן בלוחית עליונה של L3. אני לא יודעת אם הכאבים קשורים לנתונים האלו ? דר תעזור בבקשה אני לא יודעת לאן לפנות כבר? תודה

שלום מילנה, האם היית אצל פיזיותרפיסט? והאם הנחה אותך לבצוע תרגילים כלשהם? במידה ולא אני מציע שתפני לפיזיותרפיסט לבדיקה וטיפול. כאב גב תחתון לרוב חולף לאחר כמה חודשים. במקרה שלך כנראה שיש קשר בין הכאב הנוכחי לממצאים שציינת אך בכל אופן הפתרון לבעיות מצוי בפעילות מתאימה המנעות מפעילות בלתי מתאימה וביצוע תרגילים לייצוב עמוד שדרה. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי