טיפול לאחר נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

26/05/2019 | 21:51 | מאת: שרון

היי, אני בת 14 ולפני חמישה ימים נקעתי את הקרסול באימון כדורשת מנחיתה לא טובה. הרופא אמר שאין שבר אבל בגלל שזו הפעם ברביעית שבה אני נורית את הקרסול הוא רשם לי שבועיים בלי פעילות גופנית כל שהיא ופיזיותרפיה. שאלתי היא מה אמור להיות בפיזיותרפיה ( מה עושים שם) ? ותוך כמה זמן אוכל לחזור לשחק( בנוסף אני שמרנית כדורעף מקצועית) ?

שלום, בפיזויתרפיה תקבלי הדרכה ותתרגלי תרגילים לייצוב הקרסול מהרמה הבסיסית ועד לרמה הגבוהה הנדרשת למשחק- קפיצות וכדומה. מומלץ לחזור למשחק רק לאחר שתהיי מסוגלת לרוץ ולנתר ולנחות באופן יציב. לרוב בתוך 3-6 שבועות. רצוי שתתיעצי עם הפיזויתרפיסט בנושא

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי