שלום ד"ר אנדרי קידר דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

23/07/2013 | 11:18 | מאת: פז

המליצו לי עליך מאוד אני בת 22 אמא לילדה בת שנה וחודשים (מהמממת) ברצוני לעבור מעקף קיבה אצלך שמעתי שאתה הבאת את הניתוח לארץ ולא הרבה לוקחים סיכון ורוצים לנתח את הניתוח הספציפי הזה אני מעל 80% של השמנה!!!!! בבי אים אי סימתי את כול המוטל עלי בהקשר לבדיקות הכול הכול התקשרתי למרפאתך לקבוע עתור לפגישת יעוץ איתך ומה הלאה . ברצוני לדעת אם ממך זה ודאי שאתה מנתח (מעקף קיבה ) אשמח לדעת מי כשר לניתוח ומה הסטאטוס ? לעבור ניתוח זה תודה מראש

אינדיקציות לניתוח נקבעות על פי יחס בין משקל וגובה, מה שבעצם מגדיר את הBMI. הBMI צריך להיות מעל 40, או מעל 35 עם עוד מחלה אחת לפחות, אשר התפתחה משנית לעודף המשקל כגון סכרת, יתר לחץ דם, היפראוריצמיה, כבד שומני, דום נשימה בשינה, דלקת פרקים, סטאזיס ורידי, היפרליפידמיה. לעיתים קרובות האדם עצמו לא מודע לכך שיש לו אחת מהמחלות האלו, ולכן יש לבדוק את זה לעומק. המספר במרפאה - 03-7644585, או מייל [email protected]

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת