דם בשתן בשבועיים האחרונים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/08/2018 | 07:19 | מאת: יעקב

לפני 8 חודשים ניתוח TURP לאחר אצירת שתן ,בפתולוגיה סרטן בערמונית דרגה 7 גליסון 39 הקרנות שסיימתי ב1 ליוני ,3 זריקות זולדקס מתוך 6 לפני כמה ימים סימנים של דם בשתן אני לוקח אליקוייס לדילול דם האם ישנה אפשרות שהדימום בגלל ההקרנות שהתסיימו לפני חודשיים וחצי והאם אני צריך לפנות לאורולוג לבדיקה תודה מראש

שלום יעקב. בכל מקרה של דם בשתן חייבים לפנות לאורולוג. זה יכול להיות בגלל ההקרנות, אבל יכולות להיות גם סבות אחרות ולכן יש לתת לאורולוג לבצע את הבירור הנדרש.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית