בעיה ב תת עילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/01/2020 | 16:27 | מאת: שלומי

היי אני שלומי בן 32 ואני סבלתי שנים מעייפות מי חולשה חוסר מוטבציה שיער דק ולא תקין וזה הפריע לי מאוד במשך חיי.רק לאחרונה החלטתי אחרי הרבה נסיונות לדעת מה יש לי ועשיתי בדיקה של הבלוטה ויצא לי tsh 9 ו t3ו t 4 תקינים הרופא נתנה לי אירוקסין 50 מליגרם ויש שיפור קטן לאחר שבועים וחצי ההיתה ממליץ לעלות מינון או משהו דומה? ותודה רבה מראש..

שלום רב, האיזון של הבלוטה מצריך מעקב מלא שלאנדוקרינולוג או רופא המשפחה. ממליץ לפנות אליהם ובינתיים לא לשנות מינון. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)