האם הכוון מוטעה או ראלי?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/02/2018 | 10:49 | מאת: נמרוד

יש לי בעיה כבר דנתיים וחצי. התחילה לי עייפות חשבו שזה בלוטת התריס היתה גבולית וגילו שני נודולים. נתנו לי 50מג יוטירוקס. הסבירו שזה מהבלוטה במח בגלל בדיקת הורמוני ה t3 t4 אבל לא יכלו להמשיך בברור בגלל רגישות ליוד. אחרי הר ה זמן זזה הלך והתדרדר העלתי השערה בהעדר כל ממצא אחר, שזה אולי טסטוסטרון. אבל לא היו לי כל סימנים בעייתי בתפקוד מיני או זיקפה העיפות בלבד ולא של דכאון אלא ירידה באנרגיה ועליה. בבדיקה מצאו 6 טסטוסטרון שהבבול התחתון 8. שאלתי האם לא יתכן שיש איזה בעיה או גידול בבולוטת במח? ופשוט לא מכוונים נכון באבחון? איזה בדיקה צריך לעשות לשלול זאת. mri / ct. אני אודה אם תוכלי לשקול את בעיתי לאור נסיונך. תודה במידת הצורך אפילו אעשה זאת באופן פרטי.

שלום רב. הנושא אינו בתחום הפורום. ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר  באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)