המשך הבהרה לשאלת תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/02/2011 | 12:24 | מאת: מודאגת

תודה על התשובה המהירה והמפורטת, האם יכול להיות שעיכוב ההתפחותי ממנו סובל בני הוא תוצר של אותה הרחבה. אגב, הוא גם אובחן כמאוד היפוטוני.צ

שלום, נוירופיברומטוזיס עצמו עלול להיות מלווה בלקויות התפתחותיות ו/או היפוטוניה, ולכם קשה לומר אם הרחבת החללים התת-עכבישיים גורמת או תורמת לעיכוב ההתפתחותי או להיפוטוניה של בנך. העובדה שאין ממצאים אחרים ב-MRI מרגיעה מאד. בכל מקרה, ילד עם NF נמצא במעקב התפתחותי וגופני, ואם יש קושי מסוים אז ילדך יופנה לטיפול מתאים (פסיותרפיה וכו'). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים