רטט בעין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/08/2011 | 19:29 | מאת: נעמה

שלום. אני ובת 17 וחצי ולאחרונה (כשבועיים בערך) אני מרגישה רטט בעין שמאל בלבד, בחלקה העליון, שחוזר על עצמו מספר רב של פעמים ביום (בין 10 ל20 פעמים) ובידיוק באותו המקום, בעפעף עליון. יש לי עבר של אפילפסיה (בתרופות כבר הספקתי להשתמש יותר משנתיים וחצי), ואני לא מאובחנת יותר באפילפסיה. יכול להיות שזה קשור? יש לזה בכלל משמעות? תודה רבה

נעמה שלום, הרטט בעין יכול להיות חסר משמעות, מעין שריר תפוס. אך יש סוג של אפילפסיה שבו יש מצמוץ תכוף או רפרוף בעפעפיים. לכן, מאחר ואינני יודעת פרטים על סוג האפילפסיה שהיה לך בעבר, אני מציעה שתתייעצי עם הנוירולוג שטיפל בך אז. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים