איבוד ראיה זמני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

16/12/2010 | 21:31 | מאת: שירי

שלום בתי בת שנתיים וחצי לפני כשבוע וחצי היא התעוררה בבוקר וביקשה פיפי לקחתי אותה מהר לשירותים ופתאום היא אמרה לי שהיא לא רואה כלום שהיא רואה חושך בעיננים התקרבתי אליה והיא לא ראתה גם אותי לאחר דקה זה עבר לה ומאז לא היה שוב היא מתלוננת גם הרבה על כאבי רגליים כל הרגל היינו היום אצל רופא עיניים שטען :מדיה שקופים בקוטב האחורי הרמת שולי הדיסקה ללא בצקת וללא דימום מבנה הדיסקות הוא ככל הנראה אנטומי אך איננו מאפשר לשלול לחץ תוך גולגלתח מוגבר אני מאוד בלחץ מה זה יכול להיות ש לי תור לנירולוג עוד הרבה זמן תודה

שירי שלום, כשיש חשד להרמת דיסקות העיניים, שבמיקרים מסוימים עלולה לבטא לחץ תוך גולגלתי מוגבר, כדאי להתיעץ בהקדם עם רופא עינים מומחה בילדים ועם נוירולוג-ילדים. אפשר לבקש מרופא הילדים שלכם הפניה למיון ילדים, אפילו לתחילת השבוע הבא (בסופי שבוע אין בבתי החולים רופא עיניים-ילדים ונוירולוג-ילדים). יתכן ומדובר במבנה מולד של העיניים שאין בו סכנה כלשהי, אך כדאי לברר זאת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים