התפתחות תינוק בן 5 שבועות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/05/2016 | 08:14 | מאת: דנה

התינוק שלי בן חמישה שבועות (מחר), נולד בשבוע 39+4, במשקל נמוך מעט 2908, היה מאוד ישנוני בשבועיים הראשונים וגם עבר טיפול באור עקב צהבת מאוד גבוהה תינוק מאוד שקט ורגוע, יכול לשכב במיטה או על מזרן פעילות זמן די ארוך עד ש"נמאס" לו וקורא לנו. בנוסף וזה מה שמטריד אותי בעיקר- נראה כי עדיין לא יוצר קשר עין, כשאני מנסה להסתכל עליו הוא מסיט את המבט למקום אחר הוא כן עוקב אחר חפצים שנעים מצד לצד וגם עוקב אחרי הפנים שלי כשאני זזה ימינה/שמאלה מולו אבל כשאני מנסה למקד את מבטו עליי (גם בהאכלה) כאילו נמנע מלהסתכל אשמח לחוות דעתך, אני כבר קצת מוטרדת

שלום? אינני יכולה לחוות דעה אם קשר עין תקין או לא, בלי לראות את התינוק פנים מול פנים. אני מציעה שתגשי איתו להיבדק אצל רופא הילדים שלכם. בבקשה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים