כליה בודדת לעובר- שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/10/2020 | 19:20 | מאת: נועה

היי, ביצעתי היום סקירת מערכות מוקדמת. (שבוע היריון 15+3) ולעובר נמצא כליה אחת בלבד. רציתי לדעת איזו בדיקה עושים ומה בודקים למעשה בבדיקה על מנת לדעת את תקינות ותפקוד הכליה? כמו כן, במידה והכליה הבודדת אינה בתפקוד של 100%, מהו האחוז שנחשב לא תקין על מנת להפסיק היריון?

שלום, הגעת לפורום של נוירולוגיה (מחלות עצבים, מוח וחוט שדרה), בעוד שלמעשה נתכוונת לפורום נפרולוגיה (נחלות כיליה ודרכי השתן). בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים