שמירת צילומי CT מלפני 20 שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/10/2019 | 11:19 | מאת: דינה

בת 25 בריאה +2. כשהייתי בת יומיים מצאו אותי ללא דופק. בוצעה החיאה מוצלחת. לאחריה עברתי סידרת בדיקות מקיפה שכללה בין השאר CT מח. התברר שיש אזורים שנפגעו. אבל שום דבר לא מורגש בחיי יום יום. עברתי ילדות ומסלול לימודים רגיל לגמרי, בהצלחה. ברוך השם. שאלתי, האם יש טעם לשמור את הצילומים מלפני למעלה מ20 שנה. תודה דינה

שלום, קשה לי לענות לך, כי תלוי מה היה הנזק ב-CT. אם יהיו סימפטומים של בעיה נוירולוגית בעתיד, מן הסתם יידרש MRI מוח חדש ועדכני, אך אולי יהיה צורך להשוות אותו לממצאים ב-CT הישן. אולי אפשר לסרוק את ה-CT באיכות טובה לדיסק, ואז לא יתפוס לך מקום בבית. בברכה מצד שני,

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים