שאלה בקשר לכדור לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/08/2019 | 17:40 | מאת: שירלי

שלום וערב טוב , החליפו לי את הכדור לאפילפסיה לכדור ששמו קפרה. פה ויש יש כאב בטן לעיתים אף חזקים והדבר הנוסף לאחר כמעט שלושה שבועות של לקיחה התחילה לי גם צואה מאוד בהירה בצבע חום מאוד מאוד בהיר האם יכול להיות קשר לכדור החדש וזה עוד יותר מוזר שזה קורה גם בגלל שאני לוקחת גם כדורי ברזל שזה לא צריך להיות כך , אודה על תשובתך תודה

שירלי שלום, את צריכה לדווח על כל שינוי במצבך גם לרופא המשפחה שלך וגם לנוירולוג שהמליץ לך על הקפרה. יתכן שיש קשר למחלה אחרת שיש לך או לתרופה נוספת שאת נוטלת, ולכן כל שינוי ממצבך הבסיסי מחייב שתתייעצי עם הרופאים שמכירים אותך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים