כאבי גב חזקים אחרי LP אצל בן 17

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/12/2018 | 17:34 | מאת: ויקי

שלום רב בן שלי בן ה-17 עבר ניקור מותני בבית חולים במסגרת אישפוז לפני שבועיים. עד היום סובל מכאבי גב חזקים. מה אפשר לעשות עם זה? אודה לקבלת מענה

ויקי שלום, כאבי גב אחרי LP זו תופעה מוכרת, שברך כלל נמשכת מספר ימים וחולפת, אך לעיתים הכאב ממושך יותר. בשבוע-שבועיים הקרובים כדאי לקחת תרופה נגד הכאבים, לשתות הרבה, לנוח, להימנע מפעילות גופנית ומאמץ (ספורט, אופניים, הליכה ממושכת וכו'), ולהיבדק ע"י הרופא שלכם (גם באזור הניקור המותני). אם אין שיפור - להתיעץ עם רופא מרדים או נוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים