סטרטרה ומצמוצים בעיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/11/2018 | 09:05 | מאת: לינור

שלום בני בן 8 וחצי ונוטל סטרטרה 40 מג והחלה לו מצמוצים בעיניים. האם זה מהתרופה? הוא גם נוטל ריספונד 1 מג...

לינור שלום, למי שיש הפרעת קשב וריכוז - יש סיכוי גבוה יותר שיהיו לו טיקים לעומת האוכלוסיה ללא הפרעת קשב. למי שיש טיקים - יש סיכוי גבוה יותר שתהיה לו הפרעת קשב וריכוז. לעיתים תרופה מסוימת מורידה את הסף להופעה של הפרעה אחרת. כך שאני ממליצה שתתייעצו עם הרופא שהמליץ לכם על התרופות הללו. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים