ביצוע הרדמה בילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/09/2018 | 12:38 | מאת: אני

שלום רב! בתי בת 5.5 אמורה לעבור ניתוח להסרת כילזיון בהרדמה כללית ביום 28.10.18. ביום 25.11.18 אמורה לעבור בדיקת MRI אף היא בהרדמה כללית (עקב גליומה אופטית ונוירופיברומטוזיס 1) האם ישנה מניעה לבצע הרדמות כלליות בסמיכות שכזו או שרצוי לרווח אותן? לכמה זמן לרווח את פרק הזמן בין ההרדמות (אציין כי ביום 23.5.18 היא עברה MRI בהרדמה כללית. בתודה ובברכת שנה טובה וחג שמח!

שלום, לצערי אינני יודעת לענות על שאלתך. אני מציעה שתייעצו עם רופא מרדים בפורום שעוסק בנושא הרדמה. בהצלחה בניתוח ועם ה-MRI, ושנה טובה ובריאה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים