רעד בידיים לתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

21/07/2018 | 22:17 | מאת: אמא דואגת

ביתי בת כמעט 7 חודשים גיל כרונולוגי. נולגה בשבוע 35. קיבלה מעט חמצן אך שאר המהלך למעט צהבת חריפה - תקין. התפתחות - תקינה מתהפכת לשני הצדדים וזוחלת בציר. תקשורתית. לפני כדבועיים וחצי קיבלה חיסון של גיל חצי שנה ומאז סובלת מרעידות - בעיקר בידיים ובעיקר שמתאמצת או כשנבהלת. ( בהלה בעיקר כשאני מזיזה אותה בשינה) הרעידות הולכות ונעשות תכופית ולא נראות כפרכוס - מוסיפה סרטון ( שימי לב ליד ימין בסוף הסרטון) . אשמח לחוות דעתך - כרגע חושבת על הנורא מכל. תודה

שלום? שלום. אינני רואה שהסירטון מצורף. אני ממליצה שתפנו עם הילדה ועם הסירטון לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים