כאבי ראש ממושכים בת16

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/10/2017 | 15:01 | מאת: שירי

שלום,אני בת 16 ומלפני שלושה חודשיים התחילו לי כאבי ראש כל יום משאני קמה בבוקר עד לערב(עם הפסקות מידי פעם) הכאבי ראש כל פעם בצד אחר פעם בשמאל פעם בימין אבל בעיקר בשמאל. עשיתי חודש לפני בדיקות דם כלליות והן היו תקינות.. לאחר מכאן גילו לי הליקובקטר בקיבה וכשהתחילו הכאבי ראש הלכתי לנירולוגית שאמרה שזה יכול להיות מחסור בויטמינים. התחלתי לקחת ויטמינים כמו מגנזיום וויטמין B. והכאבי ראש חזרו שוב בשבוע האחרון אני מרגישה טיפה חמה כשכואב לי הראש ולא בא עם תסמינים נוספים האם זה באמת קשור לויטמינים ולחיידק? או שיש סיבה לדאגה

שירי שלום, אינני יודעת אם יש קשר לחוסר ויטמינים או לחיידק ההליקובקטר, אבל מה שבטוח הוא, שכאבי ראש חדשים (רק שלושה חודשים) מצריכים בירור אצל נוירולוג. חסר הרבה מידע על כאבי הראש עצמם, וכן היסטוריה רפואית שלך ושל משפחתך. אני ממליצה שתפני עם ההורים שלך לנוירולוג ילדים, ובמקביל לרופא עיניים. חג שמח!

16/10/2017 | 17:14 | מאת: שירי

היי,הייתי אצל נירולוגית ילדים שהתשובה שלה היתה ויטמנים.. כאבי הראש שלי לא מלויים בבחילה,טשטוש או הקאות. הם כאבים בעיקר ברקות ומידי פעם כאב שורף בקודקוד בצד שמאל וכמו צריבה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים