אי סימטריה בפה בשעת בכי/חיוך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/05/2017 | 21:58 | מאת: מאיה

שלום , בני בן שמונה חודשים ונולד עם אסימטריה בשפה התחתונה בשעת בכי , עם הזמן שעבר והכילה שלו נוכחנו לדעת שזה לא רק בשעת בכי אלה בכל מיני מצבים . אמרו לי שכנראה היה לו לחץ על העצב בהריון ושזה ישתפר עם הזמן . הייתי רוצה לדעת אם יש איזה טיפול שאני יכולה לעשות לו על מנת לשפר את המצב . אני מצרפת תמונה כדי שתוכלי להבין במה מדובר . תודה רבה

מאיה שלום, צריך לקבוע אם יש פגיעה בעצב שמפעיל את השריר הקטן שאחראי על הנעת זוית הפה, או שיש פגיעה בעצב השביעי של הפנים, שמעצבב יותר שרירים. ההתייחסות שונה לשני המצבים. לכן תמונה לא עוזרת, וצריך לבדוק את הילד. בברכה

10/05/2017 | 18:35 | מאת: מאיה

כיצד ניתן להגיע אליך לבדיקה ?

תוכלו לפנות לכל נוירולוג-ילדים, אין צורך להגיע ספציפית אלי. בהצלחה!

30/10/2018 | 16:03 | מאת: שלי

היי מאיה, את מתארת בדיוק את מה שיש לבתי הקטנה. האם מצאת מידע בנושא/ היית אצל נוירולוג?

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים