טיפול ב ocd לילד בן 12

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/08/2012 | 11:00 | מאת: kingw1961

שלום שרון, אנו הורים לילד כבן 12 שאובחן לפני כשבוע ע"י פסיכיאטרית ב-ocd.ההתנהגויות בחודש האחרון לפני הבדיקה היו לא מובנות,כמו טלפונים רבים לקבלת אישורים במהלך כל היום לאישתי וגם אלי,רחיצת ידיים רבה ואי יכולת לבצע דברים יום יומיים רגילים. ניתן לנו חצי כדו והיום כבר כדור שלם של פבוקסיל 50 מ"ג פעם ביום.ההתנהגויות ומצבי רוח אינם פוחתים ואנו מאוד מוטרדים. מבקשים עצה לגבי טיפול בדחיפות.גרים באזור העמקים אך לא יודעים למי כדאי לפנות ומה צריך לעשות. בתודה מראש.

שלום לכם, איני יכולה להמליץ על מטפלים ספציפיים בפורום, אתם יכולים לפנות אליי במייל: [email protected] שבת שלום!

10/08/2012 | 14:41 | מאת: א.ק.

בננו בן 11 אובחן לפני שמונה חודשים אשמח ליצור קשר עמכם ואולי נסתייע הדדית איב

11/08/2012 | 12:05 | מאת: א.ק.

גם הילד שלי אובחן לפני כשמונה חודשים. ניסינו כמה תרופות ומלבד תופעות לוואי קשות בשינוי באישיות, לא היה שום שיפור בOCD. פבוקסיל קיבל כחודשיים והגענו ל150מג ביום והילד היה פשוט בלתי נסבל באגרסיביות.הפסקנו הכל. כבר חודשים בטיפול CBT אצל פסיכולוגית אבל אין שיפור.כעת שוקלים לחזור לנסות תרופות.אני בטוחה שכל העניין עם תרופות פסיכיאטריות זה ניסוי וטעייה.הרופאים לא ממש יודעים הרבה.מדוע לא נתנו לילדכם פרוזק?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית